Lecher antenne

Wat is een Lecher antenne en hoe werkt het?

De Lecher antenne is een meetinstrument waarmee o.a. vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. Met de Lecher antenne kan exact bepaalt worden wat de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel is en informatie over de energetische toestand van mens, dier, een woning of een verblijf (zoals een stal). In principe is met de Lecher antenne alles te meten.

De Lecher antenne is vernoemd naar de Duitse fysicus Ernst Lecher die in 1890 voor het eerst de snelheid van electromagnetische golven onderzocht. De antenne zelf is ontworpen door de Duitse natuurkundige R. Schneider. De Lecher antenne bestaat uit een kunststof plaatje van epoxyglasvezel waarop een koperen Lechertransmissieleiding is bevestigd die voorzien is van een maatverdeling. Deze meetlat kan met een schuifje op verschillende golflengtes (frequenties) worden ingesteld. Aan het kunststofplaatje zijn twee handgrepen bevestigd, in één van deze handgrepen bevindt zich een magneetstaafje. Hiermee kan naar keuze een positieve of een negatieve polariteit worden ingesteld, zodat positieve en negatieve energie, aanwezig in een orgaan, met elkaar vergeleken kunnen worden.

Wat en hoe wordt er gemeten met een Lecher antenne?

Ieder weefsel, orgaan of aandoening bestaat uit energie. Energie beweegt zich in een golf en heeft een specifieke frequentie/trilling, dat betekent dat ieder gezond orgaan, weefsel of aandoening een standaardfrequentie heeft. Na langdurig onderzoek van de onderzoeker en leraar Walter Kunnen en dankzij vervolgonderzoek door holistisch dierenarts, docent en onderzoeker Eric Laarakker, zijn er inmiddels al zo’n 3500 frequenties van het lichaam en pathogene belastingen meetbaar.

De lecher antenne kan de lengte van de energiegolf waar hij op wordt geplaatst bepalen en daarmee de frequentie van het orgaan in kwestie. Wanneer de ‘meetlat’ op een energiebaan wordt geplaatst maakt deze een aantal slagen. Het aantal slagen dat de antenne maakt bepaalt de (energie) frequentie van het orgaan dat wordt gemeten. Wanneer dit afwijkt van de standaardfrequentie, is een orgaan uit balans.