Werkwijze

Ik vind het belangrijk om het dier in zijn alledaagse omgeving te zien om een zo goed mogelijk beeld te krijgen en ook om eventueel stress van vervoer/transport te voorkomen. Daarom kom ik voor een consult naar je dier toe, dat kan bij de jouw thuis of bij de stalling.

Je ontvangt vooraf een anamnese formulier (via de mail) die je ingevuld weer naar me terug stuurt, zodat ik goed voorbereid aan de afspraak kan beginnen. Tijdens het eerste consult zal ik dit formulier met je doornemen en zal de klacht/probleem uitgebreid besproken worden, ook zal ik een klinisch en energetisch onderzoek doen. Daarna zal ik je dier “doormeten” met de Lecher antenne. Een consult ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Het kan zijn dat je als eigenaar zelf niet helemaal in balans bent en je dier hier “last” van heeft, je ziet dit vaak bij hoog sensitieve dieren of wanneer een eigenaar een enorm hechte band heeft met zijn dier. In dat geval kan het nodig zijn om ook de eigenaar te behandelen.

Vervolgens kom ik direct tot een conclusie en advies/behandelplan en zal dit dan bespreken of dit bij je past en haalbaar is en of er nog vervolgconsulten noodzakelijk zijn, maar het kan ook zijn dat het meer tijd nodig heeft om een goed beeld te krijgen dan werk ik de anamnese thuis uit en zal je dan, liefst in een persoonlijk gesprek, het advies/behandelplan voorleggen.

Consult is inclusief een (schrifttelijk) advies/behandelplan en afspraak voor terugkoppeling. Indien gewenst maak ik een uitgebreid verslag van de anamnese.