Werkwijze


Sensitive animals is een ambulante praktijk;

d.w.z. dat ik voor consult/behandeling van dier of mens naar het huisadres of staladres (paard) kom.

Dit heeft verschillende voordelen, zoals; geen stress voor mens of dier door reizen en/of vreemde omgeving, ik kan eventuele problemen die te maken hebben met omgeving direct waarnemen e.d.

Voor nieuwe consult aanvragen heb ik graag eerst telefonisch contact, zodat we kunnen bespreken wat de hulpvraag is en of ik de juiste persoon ben die nodig is. Van daaruit maak ik graag een afspraak.

Voorafgaande aan onze afspraak stuur ik een blanco klantenkaart (per mail), die ingevuld teruggestuurd dient te  worden.

(eerste) Consult duurt ongeveer 1,5 uur.

Uiteraard kun je altijd (vrijblijvend) contact met mij opnemen voor verdere vragen en/of tarieven. Ik sta je graag te woord!

**Het kan zijn dat je als eigenaar zelf niet helemaal in balans bent en het dier dit “aangeeft” tijdens consult, je ziet dit vaak bij hoog sensitieve dieren of wanneer een eigenaar een enorm hechte band heeft met het dier. Ik bespreek dit dan altijd en in dat geval kan het nodig zijn om ook de eigenaar t.z.t. te behandelen (nieuwe afspraak), om zo het dier verder te kunnen helen. Het dier zal dit heel duidelijk kunnen aangeven.

Verder heb ik een breed netwerk om eventueel, indien nodig tijdens mijn behandeling, door te verwijzen naar bijvoorbeeld; osteopaat, acupuncturist, gedrag- of voedingsdeskundige e.d.