Werkwijze


Waar ik voorheen aan huis kwam voor een consult heb ik nu mijn werkwijze voor kleine huisdieren (hond, kat en **eventueel eigenaar) aangepast;

Nieuwe aanvragen voor een consult/behandeling voor kleine huisdieren zullen vanaf nu telefonisch en via foto meting (lecher-antenne) gaan.

  1. Zodra via mail of telefoon een aanvraag binnen komt, zal ik een telefonische afspraak inplannen.
  2. Tijdens telefonische afspraak c.q. consult zal ik anamnese afnemen (allerlei vragen stellen over het dier en geschiedenis) en een klantenkaart in vullen en vragen een recente foto via app door te sturen.
  3. A.d.h.v. de foto zal ik z.s.m. meting verrichten met lecher-antenne en mijn conclusie c.q. behandelplan via mail versturen en bespreken. Geadviseerde middelen zal ik per post verzenden.
  4. Van hieruit worden verdere vervolgstappen besproken.

Voor consult/behandeling paarden zal ik op lokatie (blijven) komen.

Consult kosten zijn inclusief een (schriftelijk) advies/behandelplan en exclusief middelen (en verzendkosten).

Indien gewenst maak ik een uitgebreid verslag van de anamnese.

**Het kan zijn dat je als eigenaar zelf niet helemaal in balans bent en je dier hier “last” van heeft, je ziet dit vaak bij hoog sensitieve dieren of wanneer een eigenaar een enorm hechte band heeft met zijn dier. In dat geval kan het nodig zijn om ook de eigenaar te behandelen. Het dier zal dit heel duidelijk kunnen aangeven.